Bereikbaarheid tijdens onze verhuizing

27-12-2021

Het is bijna zover! Over een week werken wij vanuit ons nieuwe kantoor aan de Ierlandstraat 13 te Kaatsheuvel. Deze week zijn wij druk met de verhuizing. Maanden van voorbereidingen, overleggen, vergaderingen, keuzes maken en er vooral heel veel zin in hebben leiden tot dit moment.

Bereikbaarheid tijdens de verhuizing

Natuurlijk gaan we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze klanten zo weinig mogelijk last hebben van de verhuizing en werken wij gewoon door. Toch kan het voorkomen dat we in de laatste week van dit jaar wat minder goed bereikbaar zijn dan dat je van ons gewend bent. Om elkaar niet te missen heeft contact via de e-mail deze week onze voorkeur.

Bereikbaarheid na de verhuizing

Vanaf 01 januari zijn wij volledig operationeel in het nieuwe kantoor. Omdat het kantoor wat betreft ruimte een stuk groter is gaan wij ook wat technische zaken anders inrichten. Onderdeel hiervan is onze telefonie. Na de verhuizing gaan wij op ons algemene telefoonnummer gebruik maken van een kort keuzemenu. Op deze manier kom je meteen op de juiste plek terecht zonder dat er doorverbonden hoeft te worden. Ook kan het zijn dat als wij je bellen je een ander telefoonnummer in je scherm ziet dan voorheen. Afhankelijk van wie jou belt zie je een ander telefoonnummer in beeld. Daardoor kom je straks meteen bij de juiste persoon uit als je een gemist telefoontje terugbelt.

Benieuwd naar het nieuwe kantoor?

Dat kunnen wij ons voorstellen. Er wordt hard gewerkt aan het organiseren van een officiële opening en een open dag. Helaas zijn wij daarin afhankelijk van de geldende corona-maatregelen. Wil je op korte termijn al even komen kijken? Dat mag! Maak een afspraak met één van de directieleden of met onze accountmanager voor een persoonlijke rondleiding en een kopje koffie.

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.