Incidentmanagement

Stel de veiligheid van alle betrokkenen en de openbare veiligheid voorop. Schakel op ieder moment van de dag de calamiteitendienst van JDA Verkeer en Veiligheid in!

Verkeersregelaars bij incidenten

Onze verkeersregelaars zijn de sleutel tot een georganiseerde, veilige en soepele verkeersstroom tijdens incidenten, waardoor u gemoedsrust hebt dat de openbare veiligheid en de veiligheid van alle betrokkenen altijd voorop staat. Wij staan 24/7 voor u paraat.

Velig verkeer

Bent u een bedrijf of een overheidsorgaan dat regelmatig te maken heeft met verkeer gerelateerde incidenten? Zo ja, overweeg dan sterk om de professionele diensten van “JDA Verkeer en Veiligheid” als vaste leverancier in te schakelen. Als experts op het gebied van verkeersregeling en veiligheid, bieden wij een onmisbare meerwaarde bij het beheersen van chaotische situaties op de weg.

Incidenten op de weg kunnen variëren van verkeersongevallen tot grote incidenten die verkeersstromen verstoren. In dergelijke gevallen is een efficiënte, veilige, en georganiseerde verkeersregeling van het grootste belang. Onze goed opgeleide en gecertificeerde verkeersregelaars zorgen voor de soepele doorstroming van verkeer, terwijl ze de veiligheid van weggebruikers en hulpverleners waarborgen.

Onze medewerkers zijn getraind volgens de hoogste normen en beschikken over de nodige certificeringen. Onze voertuigen en materieel zijn bovendien uitgerust en gecertificeerd volgens de ECE R65-normering. Dat houdt in dat deze voldoen aan de eisen die gesteld worden aan optische en akoestische signalen zoals flits-, zwaai- en knipperlichten. Wij staan klaar om iedere soort klus op te pakken. Overal waar veiligheid even extra aandacht nodig heeft.

Wij hebben ruime ervaring in het beheren van complexe verkeerssituaties, waardoor we snel en effectief kunnen handelen. Daarbij hebben we alle benodigde specialismen in huis om u in deze situaties adequaat van dienst te zijn. Onze prioriteit is altijd de veiligheid van alle betrokkenen, inclusief hulpverleners en weggebruikers.

24/7 calamiteitendienst

Kortom, bij verkeer gerelateerde incidenten is JDA Verkeer en Veiligheid uw betrouwbare partner voor het waarborgen van de openbare veiligheid en het minimaliseren van hinder. Samen maken we de weg een stuk veiliger en efficiënter. Neem direct contact met ons op voor een snelle inzet. Alle dagen in het jaar op ieder moment van de dag.

ontvang kosteloos advies op maat

Kies voor veiligheid op de weg. Ontdek onze verkeersregelaarsdiensten en zet de eerste stap naar een probleemloze verkeersstroom. Samen maken we wegen veiliger.