Disclaimer

Met deze disclaimer, ook wel voorwaardelijkheidsverklaring of vrijtekening genoemd, beperkt JDA Verkeer en Veiligheid B.V. haar aansprakelijkheid op fouten en/of onvolledigheden op de website.

De informatie op deze website, www.jdaverkeerenveiligheid.nl, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om de informatie actueel en nauwkeurig te houden, kunnen we geen garanties bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

De website www.jdaverkeerenveiligheid.nl kan links bevatten naar andere websites die buiten onze controle vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of goedkeuring van de inhoud die op deze sites wordt gevonden.

In geen geval zijn wij, onze partners, werknemers of gelieerde ondernemingen aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik van, of het niet kunnen gebruiken van, de informatie op deze website.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website te allen tijde te wijzigen, inclusief deze disclaimer, zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op wijzigingen in de disclaimer.

Meer informatie?

Ontdek nu onze diensten en neem contact met ons op voor een advies op maat!