Even voorstellen

02-02-2022

Mijn naam is Yvonne Bots, 41 jaar oud en woonachtig in Waalwijk (ja, ja een echte wollukse!)

Ooit ben ik begonnen met een vmbo-opleiding verzorging op de Overlaat in Waalwijk, maar ik merkte al snel dat dit niks voor mij was dus ben ik bij mijn toenmalige bijbaantje bij de Zeeman blijven werken! Hier ben ik begonnen in 2000.

In de jaren dat ik bij Zeeman werkte ben ik doorgegroeid naar de functie van leidinggevende. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt voor dit bedrijf, wel 21 jaar! Maar op een gegeven moment wilde ik toch een nieuwe uitdaging aangaan en ben ik gaan werken bij JDA Verkeer & Veiligheid, hier ben ik nu werkzaam vanaf 1–1–2022 als planner.

Een planner houdt in dat ik de medewerkers in het planprogramma zet zodra er opdrachten binnenkomen via de mail, telefonisch of Whatsapp. Als planner zorg ik dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt, door bijvoorbeeld te kijken naar wat de duur is van de reistijd om op de werkplek te komen. Ook zoek ik naar een medewerker die daar in de buurt woont. Onze medewerkers komen voornamelijk uit Zuid-Nederland. Verder kijk ik ook naar wat de opdrachtgever nodig heeft: een medewerker Tijdelijke Verkeersmaatregelen, een verkeersregelaar of een verkeersregelaar met VCA of GPI-certificaat bijvoorbeeld.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste plaatsen komen, zoals gevraagd wordt door de opdrachtgever. Er kan bijvoorbeeld ook gevraagd worden om een servicemedewerker, dan moet er een medewerker komen die zich als gastheer/vrouw kan opstellen en de mensen met een glimlach te woord staat.

Ik heb zelf ook een paar jaar geleden een verkeersregelaarspas gehaald, toen heb ik voor JDA als verkeersregelaar (oproepkracht) klaargestaan. Regelmatig heb ik samen met een collega op de weg gestaan, maar ook bijvoorbeeld op de parkeerplaats van de Efteling of met 4 verkeersregelaars naar een klus waar verkeerslichten zijn uitgevallen denkend aan de grote kruising in Tilburg bij Westpoint.

Samen met mijn vriend Robert de Heij, waar ik 9 jaar mee samen ben, staan we vaak als vrijwilligers bij RKC als steward. Robert is oproepkracht bij JDA dus uit en thuis zijn we vaak samen op pad maar ook met meer stewards. Verder ga ik regelmatig met een vriendin naar de bioscoop of lekker lunchen, een dagje uit of gewoon gezellig bijkletsen. Ook schilderen vind ik heel leuk om te doen.

 

 

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.