Informatie verkeersregelaars

Een verkeersregelaar regelt het verkeer, zorgt voor veiligheid en geeft instructies. Hun aanwezigheid minimaliseert congestie, bevordert naleving van verkeersvoorschriften en voorkomt ongevallen.

Verkeersregelaar worden

Een gewijzigde wegsituatie door een ongeluk, wegwerkzaamheden of als parkeerbegeleiders bij een wielerronde in een dorp. Verkeersregelaars zijn bij tal van verkeerssituaties en evenementen onmisbaar of zelfs verplicht. Op een professionele manier zorgen zij dat de verkeerstromen in goede banen worden geleid en gevaarlijke situaties op de weg vermeden worden. Onze medewerkers hebben ervaring met tal van situaties en werken altijd voor een vast, vóóraf afgesproken tarief, zónder verrassingen. Interesse? We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden. Wij blijven ons ontwikkelen zodat we voldoen aan de behoefte en verwachting van onze opdrachtgevers.

Verkeersregelaars pas halen

De verkeersregelaars van JDA zijn direct inzetbaar, dag en nacht. Die flexibiliteit is noodzakelijk. Vooral als er sprake is van een calamiteit zoals een ongeluk, brand of een gevaarlijke situatie op de weg en er snel gehandeld moet worden. Daarom heeft JDA een eigen calamiteitendienst die vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken is. Wanneer je belt kunnen we vaak meteen zeggen of we opdracht kunnen aannemen of niet. Praktisch en meteen duidelijk wat je aan ons, en aan onze verkeersregelaars hebt. Wel zo prettig als je snel moet schakelen en snel antwoord nodig hebt bij gevaarlijke situaties of gevallen van nood. Daarom zijn alle verkeersregelaars bij JDA Verkeer & Veiligheid in het bezit van een erkende verkeersregelaarspas. 

Bevoegdheid verkeersregelaar

De verkeersregelaars die voor JDA werken zijn professionals en beschikken over de juiste papieren en aanvullende trainingen. Onze medewerkersstellen zich op als gastheren en -vrouwen voor jouw evenement en weten hoe zij op een duidelijke manier moeten communiceren om mensen te helpen, adviseren of te wijzen op een bijzondere verkeerssituatie. Zij werken in dat geval met de normen en waarden die jouw bedrijf of organisatie wil uitstralen of hanteert. JDA is een kwaliteitsbedrijf en we hebben het materieel voor onze medewerkers in eigen beheer. Denk aan kegels, verlichting en een uitgebreid wagenpark. Wij gaan direct aan de slag wanneer jij ons nodig hebt.

Samenwerking

JDA is een betrokken en ervaren bedrijf. Wij weten precies wat nodig is om een gevaarlijke verkeerssituatie in goede banen te leiden op een professionele manier. We werken dan ook samen met verschillende gemeentes, de veiligheidsregio, de provincie Noord-Brabant, pretparken en tal van organisaties van evenementen waar verkeersregelaars nodig zijn.

VERKEERSREGELAAR MET BRL 9101

BRL 9101 verwijst naar de Beoordelingsrichtlijn (BRL) 9101, die betrekking heeft op het certificeren van bedrijven die zich bezighouden met het plaatsen en onderhouden van verkeersmaatregelen. Deze richtlijn stelt eisen aan de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van de toegepaste verkeersmaatregelen, zoals tijdelijke verkeersborden, wegafzettingen en markeringen. Bedrijven die gecertificeerd zijn volgens BRL 9101 voldoen aan de gestelde normen en kunnen zo aantonen dat zij op professionele wijze verkeersmaatregelen kunnen uitvoeren en handhaven. Dit certificaat is vaak vereist voor bedrijven die actief zijn in de verkeers- en infrasector, vooral bij overheidsopdrachten en projecten waar veiligheid en kwaliteit van groot belang zijn.

Dit certificaat laat zien dat JDA Verkeer en Veiligheid voldoet aan strikte normen voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid bij het uitvoeren van verkeersmaatregelen. Door te werken voor een BRL 9101-gecertificeerd bedrijf, kan je vertrouwen op een professionele werkomgeving, adequate training, ondersteuning, en een focus op het waarborgen van de hoogste normen in verkeersveiligheid.

Meer informatie?

Ontdek nu onze diensten en neem contact met ons op voor een advies op maat!