Informatiecentrum

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, tips en inzichten in de dagelijkse gang van zaken van JDA Verkeer & Veiligheid.

Actueel & relevant

Ontdek hoe de essentiële rol van onze verkeersregelaars bijdraagt aan het creëren van ordelijke en veilige verkeersomstandigheden.

Brandweer oefening

Brandweer oefening

Brandweer oefening bij JDA Verkeer & Veiligheid! Dinsdag 27 februari 2024 beleefden we bij JDA Verkeer & Veiligheid een leerzame avond die ons eraan herinnerde hoe belangrijk het is om altijd paraat te zijn voor noodsituaties. Tijdens een bedrijfssimulatie van...

Lees meer
Expertise verkeersregelaars

Expertise verkeersregelaars

Vakbekwame verkeersregelaars Hoewel de basisprincipes van verkeersregeling vergelijkbaar zijn, kunnen er verschillende soorten verkeersregelaars worden ingezet, afhankelijk van de taken die ze uitvoeren en de omgeving waarin ze werken. Elke soort verkeersregelaar...

Lees meer
De verkeersregelaarspas

De verkeersregelaarspas

Verkeersregelaars werken vaak in situaties met potentieel gevaarlijk verkeer, zoals drukke wegen of bouwplaatsen. Een pas kan helpen bij het identificeren van legitieme verkeersregelaars en ervoor zorgen dat alleen bevoegde personen deze taken uitvoeren.

Lees meer

ontvang kosteloos advies op maat

Kies voor veiligheid op de weg. Ontdek onze verkeersregelaarsdiensten en zet de eerste stap naar een probleemloze verkeersstroom. Samen maken we wegen veiliger.