Medewerker aan het woord

21-06-2021

Door de ogen van…. Willie!

We nemen je mee in de wereld van onze helden: onze medewerkers! Want wie kan nu beter uitleggen dan zijzelf wat voor werk zij precies bij ons doen, hoe hun dag eruitziet en wat zij zo leuk vinden aan het werken bij ons?


Hoi Willie, stel jezelf eens voor?

Ik ben Willie Rommen, ben 50 jaar jong en al 26 jaar getrouwd met Mari. We hebben geen kinderen, maar wel 2 katten thuis in Berkel-Enschot.

Wat vind je het leukste aan je werk?

Het leuke aan VKR zijn is het omgaan met mensen en collega’s. Daarnaast bevalt het mij heel goed dat je te maken hebt met heel veel afwisselende taken bij de verschillende werken.

En wat maakt het werken bij JDA net anders dan bij anderen?

JDA is een bedrijf waar ik echt het ‘familiegevoel heb, ik ben er geen nummer maar mens. Mensen op kantoor zijn ook heel toegankelijk en bereikbaar als je ze nodig hebt. De sfeer is heerlijk gemoedelijk.

Dat is fijn om te horen! Vertel eens wat je hebt gedaan voordat je bij ons terecht kwam?

Ik heb een opleiding gedaan richting de mode maar nooit echt iets mee gedaan. Vóór JDA heb ik verschillende banen gehad. Zo heb ik ongeveer 3 jaar bij Edah gewerkt als kassière, 5 jaar als koerier rondgereden, 10 jaar lang bij een tuincentrum als hoofdkassière gewerkt en nog eens 6 jaar in de particuliere schoonmaak.

We zijn blij dat je nu je plekje hebt gevonden bij ons, wat maakt dit werk uitdagend voor jou?

De grootste uitdaging in dit vak vind ik het begeleiden bij calamiteiten. De aanleiding is vaak niet de fijnste reden dat we daar moeten staan, maar het goede gevoel van het zorgen dat hulpdiensten vlot kunnen werken en het vrij houden van kruisingen en de weg, geeft me heel veel voldoening.

Hoe ziet zo’n calamiteit werken er voor jou uit?  

Ik heb samen met Mari (Mari werkt ook bij JDA red.) thuis alle kleding en dergelijken altijd klaar hangen/staan bij de voordeur om zo snel mogelijk onderweg te kunnen zijn in geval van nood. Onze snelheid levert nog weleens verbaasde gezichten op bij de eigenaren van JDA, iets waar we ook heerlijk over kunnen grappen onderling.

 

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.