Medewerker aan het woord

21-10-2021

Door de ogen van…. Joris!

We nemen je mee in de wereld van onze helden: onze medewerkers! Want wie kan nu beter uitleggen dan zijzelf wat voor werk zij precies bij ons doen, hoe hun dag eruitziet en wat zij zo leuk vinden aan het werken bij ons?


Joris, bedankt dat we vandaag bij jou langs mochten komen. Stel jezelf eens voor?

Ik ben 28 jaar en ik ben geboren in Tilburg. Ik woon sinds 4 jaar samen met mijn vrouw en zoontje van 2, in Vlijmen. Ook hebben we een hond: Snuf.

Wat vind je het leukste aan je werk? 

Het leukste vind ik de afwisseling en dat je vaak moet improviseren. Verder ben ik gek op calamiteiten. De reden is vaak niet leuk, maar het ad-hoc reageren op een spoedaanvraag en ter plekke een plan van aanpak maken vind ik elke keer weer een uitdaging.

Jij houdt duidelijk van uitdaging in je werk! 

Ja, zeker. De grootste uitdaging vind ik het zorgen voor de veiligheid van iedereen plus het zo weinig mogelijk storen van het verkeer.

Wat heb je gedaan voordat je bij ons terecht kwam?

Ik heb de algemene Horeca-opleiding gedaan, waarna ik enkele jaren op de kermis werkte bij een authentieke draaimolen. Ook heb ik een tijdje een zorgopleiding gedaan.

Je werkt nu al een tijdje bij ons, wat maakt het werken bij JDA speciaal voor jou?

JDA is leuk vanwege de familiaire sfeer, de persoonlijke benadering en de tijd die genomen wordt voor ons als medewerkers. De personeelsuitjes en etentjes die georganiseerd worden zijn natuurlijk ook super!

Wat zou je nog willen in de toekomst? 

Ik hoop dat ik nog veel collega’s erbij krijg, mits de sfeer en het bedrijf hetzelfde karakter blijft houden. Het liefst zou ik door willen groeien naar bijvoorbeeld coördinator van calamiteiten of iets dergelijks. Het liefst natuurlijk binnen JDA.

 

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.