Medewerker aan het woord

11-02-2022

Door de ogen van…. John!

We nemen je mee in de wereld van onze helden: onze medewerkers! Want wie kan nu beter uitleggen dan zijzelf wat voor werk zij precies bij ons doen, hoe hun dag eruitziet en wat zij zo leuk vinden aan het werken bij ons?


John, bedankt dat we je vandag mogen interviewen. Stel jezelf eens voor?

Ik ben John Verschure, ik ben 62 jaar oud en ik woon in Sprang-Capelle. Ik werk als verkeersregelaar voor JDA maar onlangs ben ik geslaagd voor de opleiding ‘medewerker TVM’ waardoor ik nu ook werkzaamheden ga doen op het gebied van plaatsen van borden voor omleidingsroutes bijvoorbeeld.

Wat vind je het leukste aan je werk

Het werken in de buitenlucht vind ik het leukste aan mijn werk. Daarnaast ben ik ook iemand die niet makkelijk stil kan zitten dus dit werk past wat dat betreft heel goed bij mij.

Wat maakt het werk bij JDA net anders dan bij andere?

De sfeer is gemoedelijk en ik werk regelmatig met verschillende collega’s. We hebben bij JDA service en kwaliteit ook hoog in het vaandel staan en dat resulteert erin dat we regelmatig complimenten krijgen. Dat maakt het werk extra leuk en daar doen we het voor!

Vertel eens wat je hebt gedaan voordat je bij ons terecht kwam?

Ik ben nu 4 maanden in dienst bij JDA maar ik heb al 30-35 jaar ervaring in het verkeer. Hiervoor heb ik 8 jaar bij firma van Wijlen gewerkt in de groenvoorziening. Ook heb ik 35 jaar in de potplanten gezeten, daarnaast zat ik ook 35 jaar in de organisatie van de 80 van de Langstraat gezeten waar ik al ervaring op heb gedaan als verkeersregelaar. Ook heb ik 10 jaar EHBO gedaan.

Heb je naast je werk ook nog andere activiteiten of hobby’s?

Mijn hobby is steppen,  ik doe dit al 20 jaar. Ik zit dan ook in de organisatie van het stepteam. Ons team heeft ruim 20 leden. De dinsdagavond is de vaste trainingsavond, we verzamelen om 19.00 uur op het Raadhuisplein in Sprang-Capelle en rijden meestal een ronde van 20 á 30 km. De meest leuke toertocht is de wintertoertocht in december. Het is één van de weinige tochten die we in het donker rijden en draagt de naam HALLOWELLICHTOP-tocht. Alle steps en fietsen zijn dan versierd met honderden lichtjes. We maken een gezellige toertocht van 25 à 30 km met onderweg 2 stops met snert, brood met spek en nog veel meer lekkere versnaperingen.

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.