Medewerker aan het woord

18-05-2021

Door de ogen van… Berrie!

We nemen je mee in de wereld van onze helden: onze medewerkers! Want wie kan nu beter uitleggen dan zijzelf wat voor werk zij precies bij ons doen, hoe hun dag eruitziet en wat zij zo leuk vinden aan het werken bij ons?

We trappen af met Berrie.


Wie ben je, vertel eens wat over jezelf?
“Hoi ik ben Berrie, ik ben 23 jaar en ik woon samen met mijn vader en 2 katten in Loon op Zand. Scouting is mijn grootste hobby. Daar ben ik actief als leider bij de jeugd met een leeftijd 11 tot 15 jaar, genaamd de scouts.”

Kun je ons meer vertellen over je achtergrond?
“Ik heb een opleiding afgerond in metaalbewerking, daar heb ik in totaal 6 jaar werkplaatservaring opgedaan. Vervolgens heb ik gekozen om verkeersregelaar te worden. Dit bevalt mij prima! Ik werk nu sinds 1 november 2020 met veel plezier bij JDA. Inmiddels heb ik bij JDA het certificaat gehaald om ook tijdelijke verkeersmaatregelen te mogen en kunnen plaatsen, dat maakt het werk nog afwisselender.”

Wat vind je zo leuk aan het werken als verkeersregelaar?
“Ik houd van de afwisseling, elke dag is anders, elke klus is anders en elke omgeving is anders. Verder geniet ik van het gevoel van vrijheid en werken in de buitenlucht”

Wat vind je leuk aan het werken bij JDA?
“Ik kan goed overweg met mijn collega’s, en het is onderling altijd gezellig. Het is voor mij fijn om te weten dat ik altijd welkom ben op kantoor, het voelt daar echt als thuiskomen!”

Wat vind je de grootste uitdaging aan het werken als verkeersregelaar?
“Het zorgen voor de veiligheid voor iedereen, op de weg en onderweg.”

Hoe ziet een gewone werkdag voor jou eruit?
“Ik trek mijn werkkleren aan en pak al mijn spullen bij elkaar die ik nodig heb zoals mijn lamp, fluit, eten/drinken en pet. En dan ga ik onderweg naar mijn klus. Op de werkplek zelf meld ik mij bij de contactpersoon op locatie en met eventueel een collega ga je dan een plan van aanpak maken. Dat plannetje moeten we af en toe nog ’s bijschaven, maar dat hoort erbij. Je weet van tevoren nooit hoe druk het op een bepaald punt is of wordt.

Tijdens het werk of tussendoor neem ik wat te drinken en eten. Dat schiet er wel eens bij in omdat niet elke omgeving dat toelaat, maar ach… ook dat hoort erbij! Ik vind het ook fijn om na het werk nog even met een collega of met de werklui na te praten over hoe het gegaan is die dag.

Daarna ga ik weer naar huis en is er de volgende dag weer een nieuw avontuur”

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.