Veiligheid en parkeerbegeleiding bij evenementen

Het Paasweekend voor JDA Verkeer & Veiligheid

Het afgelopen Paasweekend was een druk en opwindend weekend voor JDA Verkeer & Veiligheid, waarbij we verschillende opdrachtgevers hebben voorzien van verkeersregelaars. Van de betoverende sferen van de Efteling tot de spannende wedstrijd tussen RKC en Vitesse in Waalwijk, en het hoogtepunt van het weekend: de Masters of Hardcore in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Bij dit laatste evenement stonden ronduit de meeste collega’s, wat niet verwonderlijk is gezien de populariteit van het evenement en de hoeveelheid aandacht aan het organiseren van een veilig evenement. Masters of Hardcore staat bekend als het grootste indoor Hardcore event ter wereld, met zo’n 30.000 bezoekers.

Complexe en grote evenementen

Achter de schermen hebben we lange tijd gewerkt aan diverse verkeersplannen om ervoor te zorgen dat alle verschillende verkeersstromen (auto’s, touringcars, fietsers, voetgangers) veilig konden arriveren op de evenementenlocaties. In totaal waren zo’n 85 van onze collega’s actief om de verkeersstromen goed te begeleiden en ervoor te zorgen dat de gasten veilig werden verwelkomd en aan het einde van het evenement een veilige thuisreis konden maken.

Dit alles hebben we kunnen realiseren dankzij de nauwe samenwerking met een aantal partners. Door onze gezamenlijke inzet hebben we ervoor gezorgd dat het verkeer soepel verliep en dat de veiligheid van alle betrokkenen gewaarborgd was. Bij JDA Verkeer & Veiligheid zijn we zeer actief bezig om een veilige werkomgeving en een optimale bezoekerservaring te creëren bij evenementen. We kijken terug op een succesvol en geslaagd weekend en zijn trots op het werk dat we hebben verricht.

Vrouwelijke verkeersregelaar met verkeersregelaarspas in diens van JDA Verkeer en Veiligheid

Zorg voor een optimale bezoekersbeleving met parkeerbegeleiding!

Wil je meer weten over hoe JDA Verkeer & Veiligheid parkeerbegeleiding verzorgt tijdens evenementen en andere activiteiten? Of hoe parkeerbegeleiding bijdraagt aan een betere bezoekersbeleving?. Ontdek hoe we ervoor zorgen dat alle verkeersstromen soepel verlopen en hoe we een veilige omgeving creëren voor alle bezoekers!