JDA Verkeer & Veiligheid

JDA Verkeer & Veiligheid, opgericht in 2016, heeft indrukwekkende groei ervaren en werkt nu met diverse gerenommeerde klanten, waaronder overheden, gemeenten, de Veiligheidsregio en bouworganisaties. Onze toegewijde verkeersregelaars zijn de drijvende kracht achter ons succes, waarbij veiligheid altijd voorop staat.

Maak kennis met de specialisten van JDA Verkeer & Veiligheid

Onze kernwaarden omvatten kwaliteit, vakmanschap, gastvrijheid en bovenal veiligheid, niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor weggebruikers. We handelen snel en professioneel en werken uitsluitend met volledig gecertificeerde medewerkers die we zelf opleiden. Onze voertuigen voldoen aan strikte Europese richtlijnen en zijn ECE R65-gecertificeerd.

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse van uw behoeften en een toegewijde aanpak om de best mogelijke oplossingen te bieden. Met jarenlange expertise en innovatie streven we ernaar om uw doelen te verwezenlijken en u te helpen succes te behalen.

Duurzaamheidsbeleid

Duurzaamheid zit in het hart van onze onderneming. Wij zijn toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het creëren van een positieve impact op de samenleving, terwijl we innovatieve oplossingen blijven leveren.

Missie en visie

Onze missie vertegenereert de doelstellingen en waarden die ons bedrijf drijven, terwijl onze visie ons het einddoel laat zien waar we naar streven. Samen vormen ze de kompas die onze strategische koers uitzet en onze inzet voor succes en vooruitgang weerspiegelt.

Uw dienstverlener op gebied van verkeersveiligheid

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontmoetingen met nieuwe opdrachtgevers, waarbij we streven naar duidelijke en betrouwbare afspraken. Bij langdurige projecten zetten we graag dezelfde medewerkers in om tijd te besparen en efficiëntie te bevorderen. Feedback en evaluatie zijn cruciaal voor ons om onze service voortdurend te verbeteren.

Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen, vooral in vakgebieden zoals (financiële) administratie en marketing en communicatie. Onze expertise staat tot je beschikking voor een leerzame ervaring. Ontdek wat JDA Verkeer & Veiligheid voor jou kan betekenen. Lees meer over onze diensten op onze website.

Meer informatie?

Ontdek nu onze diensten en neem contact met ons op voor een advies op maat!