De missie en visie van onze organisatie

Onze organisatie omarmt de slogan “Iedereen onbezorgd op weg,” en dit is geen loze kreet. Het verkeer in Nederland brengt toenemende stress en spanningen met zich mee, en degenen die langs of op de weg werken, worden dagelijks met deze uitdagingen geconfronteerd.

Ons bestaansrecht

Werkgevers van wegwerkers willen niets liever dan dat hun medewerkers veilig, snel en doeltreffend hun taken kunnen uitvoeren, met de geruststelling dat iedereen na een dag werken veilig thuiskomt. Het waarborgen van deze veiligheid vereist doordachte maatregelen, zoals het tijdelijk afsluiten van wegen of werkvakken, het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen en het inzetten van verkeersregelaars.

Het volledig afsluiten van wegen is een drastische stap die vaak ongewild verkeersopstoppingen veroorzaakt, wat resulteert in irritatie en onbegrip bij weggebruikers. Dit is doorgaans geen voorkeur van wegbeheerders, zoals de Rijksoverheid, provincies of gemeenten. Aan de andere kant, het alleen plaatsen van verkeersmaatregelen kan ertoe leiden dat weggebruikers deze negeren, met gevaarlijke situaties voor wegwerkers tot gevolg, naast onbegrip en irritatie bij weggebruikers en productieverlies voor de betrokkenen.

Als totaalaanbieder van verkeersmaatregelen bij gewijzigde verkeerssituaties, bieden wij de oplossing voor het creëren van een veilige werkomgeving, begrip bij weggebruikers en zorgen wij ervoor dat weggebruikers veilig hun weg kunnen vervolgen.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers volledig, waarbij onze verkeersspecialisten in overleg met de opdrachtgever zorgen voor inzicht in het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen. We stellen de benodigde tekeningen op, adviseren over de te nemen maatregelen en indien gewenst verzorgen wij de vergunningsaanvraag. Hierdoor kan de opdrachtgever zich concentreren op zijn eigen expertise.

Concrete oplossingen en visie

Naast het opstellen van de tekeningen en het aanvragen van vergunningen, bieden wij de complete oplossing met betrekking tot personeel en materieel. Wij beschikken over verkeersregelaars, monteurs voor tijdelijke verkeersmaatregelen en voertuigen die voldoen aan de ECE-R65 richtlijnen. In samenwerking met onze partner voor tijdelijke verkeersmaatregelen hebben wij toegang tot alle benodigde maatregelen die onze verkeersspecialisten in de tekeningen hebben verwerkt en in de vergunningsaanvraag hebben opgenomen.

Wij bieden een compleet scala aan oplossingen voor onze opdrachtgevers op het gebied van veilig werken langs of op de weg. Het inschakelen van een externe partij is hierdoor overbodig, wat misverstanden uitsluit en de efficiëntie verhoogt.

Regionaal zijn wij de aangewezen partner voor zowel personeel als materieel in tijdelijke verkeersmaatregelen in sectoren zoals de grond-, weg- en waterbouw, groenvoorziening, en vrijetijdsbesteding. Daarnaast zijn wij de ideale partner voor kleinschalige regionale evenementen.

Meer informatie?

Ontdek nu onze diensten en neem contact met ons op voor een advies op maat!