Over ons

 

David Ekstein
Functie:   Directeur Operatie & Planning
E-mail:   david@jdaverkeerenveiligheid.nl
Telefoonnummer:   0416 – 24 12 02

David Ekstein heeft voordat hij JDA oprichtte en directeur werd zijn eigen bedrijf gerund en is 15 jaar werkzaam geweest als accountmanager. Daarnaast heeft hij ruim 10 jaar ervaring in de verkeersregelaars branche. Hij verzorgt de operationele kant van het bedrijf. Zo is hij verantwoordelijk voor de planning van medewerkers en het wagenparkbeheer. Ook zorgt hij ervoor dat de medewerkers voldoende materialen tot hun beschikking hebben. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring weet hij voor elke opdracht de juiste medewerkers in te zetten.

 

“Het is in dit vak heel belangrijk om als een autoriteit – maar zeker niet autoritair – op de weg te staan. ”

 

Joost van de Wouw
Functie:   Directeur HR & Financiën
E-mail:   joost@jdaverkeerenveiligheid.nl
Telefoonnummer:   0416 – 24 12 01

Joost van de Wouw heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Tilburg. Hij heeft diverse leidinggevende functies gehad bij een financiële instelling. De laatste 2 jaar voor de oprichting van JDA Verkeer & Veiligheid was hij werkzaam bij een Gemeente. Sinds de oprichting van JDA is hij werkzaam als Directeur HR en Financiën. Naast zijn werkzaamheden voor JDA is hij secretaris van de WMO Adviesraad, voorzitter van een groot festival, en is hij ruim 8 jaar voorzitter geweest van een groot schoolbestuur. Daarnaast heeft hij nog tal van maatschappelijke functies bekleed.

 

“Samen met mijn bedrijfspartner is het onze passie om een kwalitatief hoogwaardig bedrijf neer te zetten en te onderhouden.”

 

Achtergrond

We hebben JDA Verkeer & Veiligheid opgericht in 2016 en zagen sindsdien een explosieve groei. Inmiddels werken wij voor een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan verschillende overheden, Gemeentes en de Veiligheidsregio. Maar ook organisaties in de (wegen)bouw en aannemingsbedrijven. Dit succes hebben wij mede te danken aan onze representatieve en bevlogen verkeersregelaars. Zij zijn ons visitekaartje! Zij zetten zich dag en nacht in voor een veilige (werk-)omgeving op de weg en in het verkeer.

Kernwaarden

Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en gastheerschap maar bovenal veiligheid. Veiligheid voor de medewerkers die aan het werk zijn, de weggebruikers én uiteraard voor de verkeersregelaars van JDA zelf. Als organisatie staan we bekend om onze snelle manier van handelen op een professionele wijze. Om de kwaliteit te waarborgen werken we uitsluitend met volledig gecertificeerde, professionele medewerkers. Deze vakmensen leiden wij zelf op. De voertuigen uit ons wagenpark zijn opvallend gestickerd volgens Europese richtlijnen en keurmerken en daardoor ECE R65 goedgekeurd.

Samenwerken

Als directie spreken wij graag met nieuwe opdrachtgevers af op uw locatie of bij ons op kantoor. Hierdoor leren we elkaar kennen en kunnen er direct afspraken gemaakt worden. En voor ons geldt: afspraak is altijd afspraak. Wij streven ernaar om bij een langdurige inzetvraag dezelfde medewerkers op het project te plaatsen, dit voorkomt dat er telkens weer onnodig tijd verloren gaat bij het overdragen van werkzaamheden. Ook vinden we het belangrijk om feedback en evaluatiepunten terug te horen. Dit helpt ons bij het constant verbeteren van onze service. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over onze werkzaamheden.

Kennis maken?

Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens of laat je gegevens achter via het contactformulier. We staan je graag te woord!

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© JDA Verkeer en Veiligheid
Website door Janssen.nl