Over ons

Achtergrond

We hebben JDA Verkeer & Veiligheid opgericht in 2016 en zagen sindsdien een explosieve groei. Inmiddels werken wij voor een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan verschillende overheden, Gemeentes en de Veiligheidsregio. Maar ook organisaties in de (wegen)bouw en aannemingsbedrijven. Dit succes hebben wij mede te danken aan onze representatieve en bevlogen verkeersregelaars. Zij zijn ons visitekaartje! Zij zetten zich dag en nacht in voor een veilige (werk-)omgeving op de weg en in het verkeer.

Kernwaarden

Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en gastheerschap maar bovenal veiligheid. Veiligheid voor de medewerkers die aan het werk zijn, de weggebruikers én uiteraard voor de verkeersregelaars van JDA zelf. Als organisatie staan we bekend om onze snelle manier van handelen op een professionele wijze. Om de kwaliteit te waarborgen werken we uitsluitend met volledig gecertificeerde, professionele medewerkers. Deze vakmensen leiden wij zelf op. De voertuigen uit ons wagenpark zijn opvallend gestickerd volgens Europese richtlijnen en keurmerken en daardoor ECE R65 goedgekeurd.

Samenwerken

Als directie spreken wij graag met nieuwe opdrachtgevers af op uw locatie of bij ons op kantoor. Hierdoor leren we elkaar kennen en kunnen er direct afspraken gemaakt worden. En voor ons geldt: afspraak is altijd afspraak. Wij streven ernaar om bij een langdurige inzetvraag dezelfde medewerkers op het project te plaatsen, dit voorkomt dat er telkens weer onnodig tijd verloren gaat bij het overdragen van werkzaamheden. Ook vinden we het belangrijk om feedback en evaluatiepunten terug te horen. Dit helpt ons bij het constant verbeteren van onze service. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over onze werkzaamheden.

Erkend opleider

Wij bieden voor studenten de ruimte om bij ons te komen leren. Hiervoor zijn wij officieel erkend als leerplek door SBB. Studeer je bijvoorbeeld aan de richting van (financiële) administratie of marketing en communicatie? Dan bieden wij een plek waar jij jezelf kan ontwikkelen. Onze kennis en kunde delen we graag.

Kennis maken?

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze accountmanager Paul, of met één van de twee directelieden via de contactgegevens hieronder of het via contactformulier. We staan je graag te woord.

 

 


Directie

David Ekstein
Functie:   Directeur
E-mail:   david@jdaverkeerenveiligheid.nl
Telefoonnummer:   0416 – 24 12 03

David Ekstein heeft voordat hij JDA oprichtte en directeur werd zijn eigen bedrijf gerund en is 15 jaar werkzaam geweest als accountmanager. Daarnaast heeft hij ruim 10 jaar ervaring in de verkeersregelaars branche. Hij verzorgt de operationele kant van het bedrijf. Zo is hij verantwoordelijk voor de planning van medewerkers en het wagenparkbeheer. Ook zorgt hij ervoor dat de medewerkers voldoende materialen tot hun beschikking hebben. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring weet hij voor elke opdracht de juiste medewerkers in te zetten.

 

“Het is in dit vak heel belangrijk om als een autoriteit – maar zeker niet autoritair – op de weg te staan. “

 

Joost van de Wouw
Functie:   Directeur
E-mail:   joost@jdaverkeerenveiligheid.nl
Telefoonnummer:   0416 – 24 12 01

Joost van de Wouw heeft bedrijfseconomie gestudeerd in Tilburg. Hij heeft diverse leidinggevende functies gehad bij een financiële instelling. De laatste 2 jaar voor de oprichting van JDA Verkeer & Veiligheid was hij werkzaam bij een Gemeente. Sinds de oprichting van JDA is hij werkzaam als Directeur HR en Financiën. Naast zijn werkzaamheden voor JDA is hij secretaris van de WMO Adviesraad, voorzitter van een groot festival, en is hij ruim 8 jaar voorzitter geweest van een groot schoolbestuur. Daarnaast heeft hij nog tal van maatschappelijke functies bekleed.

 

“Samen met mijn bedrijfspartner is het onze passie om een kwalitatief hoogwaardig bedrijf neer te zetten en te onderhouden.”

Accountmanager

 

Paul Bruijstens
Functie:   Accountmanager
E-mail:   paul@jdaverkeerenveiligheid.nl
Telefoonnummer:  06 21 38 82 97

Paul Bruijstens heeft een opleiding tot ondernemer midden-en kleinbedrijf afgerond in Tilburg. Met deze opleiding op zak, heeft hij 26 jaar lang binnen Blokker Holding diverse leidinggevende functies gevuld bij verschillende (dochter)ondernemingen. Sinds 1 oktober 2020 is hij gestart bij JDA Verkeer & Veiligheid. Zo heeft hij de sfeer binnen het bedrijf kunnen proeven en ervaring kunnen opdoen op/naast de weg. Vervolgens is hij een nieuwe uitdaging aangegaan in de functie accountmanager.

“Afspraken nakomen en eerlijkheid schept een vertrouwensband voor de toekomst.”

 

 

 

 

 

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.