Verkeersregelaars

Een gewijzigde wegsituatie door een ongeluk, wegwerkzaamheden of als parkeerbegeleiders bij een wielerronde in een dorp. Verkeersregelaars zijn bij tal van verkeerssituaties en evenementen onmisbaar of zelfs verplicht. Op een professionele manier zorgen zij dat de verkeerstromen in goede banen worden geleid en gevaarlijke situaties op de weg vermeden worden. Onze medewerkers hebben ervaring met tal van situaties en werken altijd voor een vast, vóóraf afgesproken tarief, zónder verrassingen. Interesse? We gaan graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Verkeersregelaar parkeerbegeleiding

Verkeersregelaars inzetten voor parkeerbegeleiding is een goede manier om alle verkeersstromen van en naar je evenement, locatie of bijeenkomst in goede banen te leiden. Zodat het arriveren en vertrekken van bezoekers of gasten zo ordelijk mogelijk verloopt.

Meer over Verkeersregelaar parkeerbegeleiding

Incident management

De verkeersregelaars van JDA zijn ook in te zetten voor incidentmanagement. Belangrijk wanneer iedere seconde telt en hulpdiensten hun werk zo goed mogelijk moeten kunnen uitvoeren. JDA is in te zetten voor incidentenmanagement in heel Zuid-Nederland waarbij we vooral actief zijn in de provincie Noord-Brabant.

Meer over Incident management

Verkeersregelaar bouwprojecten

Met name grote bouwprojecten hebben veel invloed op de omgeving, omwonenden en plaatselijk verkeer. Een verkeersregelaar inzetten voor bouwprojecten is in dat geval dan ook noodzakelijk om de verkeersstromen te controleren en in de juiste banen te leiden.

Meer over Verkeersregelaar bouwprojecten

Verkeersregelaar infra

Wanneer er werkzaamheden aan de infrastructuur zijn, moet het verkeer natuurlijk in goede banen worden geleid. Via JDA schakel je gemakkelijk en snel meerdere verkeersregelaars voor infrastructurele werkzaamheden in.

Meer over Verkeersregelaar infra

Verkeersregelaars inschakelen

De verkeersregelaars van JDA zijn direct inzetbaar, dag en nacht. Die flexibiliteit is noodzakelijk. Vooral als er sprake is van een calamiteit zoals een ongeluk, brand of een gevaarlijke situatie op de weg en er snel gehandeld moet worden. Daarom heeft JDA een eigen calamiteitendienst die vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken is. Wanneer je belt kunnen we vaak meteen zeggen of we opdracht kunnen aannemen of niet. Praktisch en meteen duidelijk wat je aan ons, en aan onze verkeersregelaars hebt. Wel zo prettig als je snel moet schakelen en snel antwoord nodig hebt bij gevaarlijke situaties of gevallen van nood.

Landelijk bevoegde verkeersregelaars

De verkeersregelaars die voor JDA werken zijn professionals en beschikken over de juiste papieren en aanvullende trainingen. Onze medewerkersstellen zich op als gastheren en -vrouwen voor jouw evenement en weten hoe zij op een duidelijke manier moeten communiceren om mensen te helpen, adviseren of te wijzen op een bijzondere verkeerssituatie. Zij werken in dat geval met de normen en waarden die jouw bedrijf of organisatie wil uitstralen of hanteert. JDA is een kwaliteitsbedrijf en we hebben het materieel voor onze medewerkers in eigen beheer. Denk aan kegels, verlichting en een uitgebreid wagenpark. Wij gaan direct aan de slag wanneer jij ons nodig hebt.

Voor iedere situatie de juiste professional

JDA is een betrokken en ervaren bedrijf. Wij weten precies wat nodig is om een gevaarlijke verkeerssituatie in goede banen te leiden op een professionele manier. We werken dan ook samen met verschillende gemeentes, de veiligheidsregio, de provincie Noord-Brabant, pretparken en tal van organisaties van evenementen waar verkeersregelaars nodig zijn.

Neem contact op

Heb je een situatie op de planning staan die om onze vakmensen vraagt? Neem dan vandaag nog contact op. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden, de situatie en de duur van het project. Wij zorgen dat onze mensen op de afgesproken plekken staan op het tijdstip dat jij wenst. In overleg is in principe iedere datum en elk tijdstip mogelijk! Direct gebruik maken van onze diensten? Neem dan telefonisch contact op.

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© JDA Verkeer en Veiligheid
Website door Janssen.nl