Incident management

De verkeersregelaars van JDA zijn ook in te zetten voor incidentmanagement. Belangrijk wanneer iedere seconde telt en hulpdiensten hun werk zo goed mogelijk moeten kunnen uitvoeren. JDA is in te zetten voor incidentenmanagement in heel Zuid-Nederland waarbij we vooral actief zijn in de provincie Noord-Brabant.

Incident management

De verkeersregelaars van JDA zijn ook in te zetten voor incidentmanagement. Belangrijk wanneer iedere seconde telt en hulpdiensten hun werk zo goed mogelijk moeten kunnen uitvoeren. JDA is in te zetten voor incidentenmanagement in Zuid-Nederland waarbij we vooral actief zijn in de provincie Noord-Brabant. Wil je een vaste samenwerking aangaan of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

JDA inzetten voor incidentenmanagement

Incidentmanagement is erg divers. Doorgaans werken we in dit geval voor incidenten op snelwegen of andere openbare wegen, maar ook  bij (natuur)branden of spoedreparaties. Bij deze incidenten moet er snel gehandeld worden. Onze medewerkers zijn dan ook binnen een uur na bevestiging ter plaatse. Per telefoon kunnen wij al snel een inschatting maken van de hoeveelheid medewerkers die we beschikbaar hebben. Weet je niet zeker hoeveel verkeersregelaars nodig zijn? Wij helpen je met inschatten hoeveel er nodig zijn om een weggedeelte, straat of verkeersplein af te zetten of over te nemen. Zonder eigen belang. Onze verkeersregelaars zorgen dat verkeersstromen weer op gang komen en hulpverleners eventuele slachtoffers makkelijk bereiken. Ook kun je onze mensen inzetten als chauffeur voor rijdende afzetting of botsabsorber.

Snel en adequaat handelen

Dit alles moet vaak binnen enkele minuten geregeld worden. Daarom staan onze medewerkers dag en nacht paraat en zijn ze elke dag van de week beschikbaar, mits het incident zich in ons werkgebied bevindt. Onze medewerkers zijn geschoolde verkeersregelaars en beschikken over alle diploma’s en certificaten. Ze zijn zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hoe ze snel en passend moeten handelen in geval van nood. Inmiddels hebben we de nodige ervaring met calamiteiten en incidenten. Dit helpt ons om snel en doelgericht te werken.

Aanwezig tot het laatste moment

De medewerkers blijven indien nodig aanwezig tot het laatste moment. We zorgen ervoor dat alle aanwezige hulpdiensten genoeg ruimte hebben om te kunnen werken totdat de weg weer vrijgegeven wordt. Toeschouwers of ramptoeristen worden daarbij natuurlijk zoveel mogelijk geweerd en kunnen hier ook door ons op worden aangesproken. De professionele verkeersregelaars zorgen er bovendien voor dat passanten gewoon door kunnen rijden en adviseren we alternatieve routes of omleidingen. Onze mensen vertrekken pas wanneer alles opgeruimd is, zoals olieresten op het wegdek en de weg en omgeving weer vrijgegeven worden. ’s Avonds en ’s nachts werken is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn op iedere situatie toegerust, met passend materieel en voertuigen.

Neem direct contact op

Als instantie of organisatie onze verkeersregelaars inzetten bij incidenten of calamiteiten? Aarzel niet en neem contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden waarbinnen wij actief voor jou kunnen zijn. Ook lichten wij onze werkwijze graag toe en stellen samen met jou een plan van aanpak op in geval van calamiteiten. Dit is niet alleen praktisch voor de voorbereiding, maar helpt ook bij evaluaties over incidenten en onze rol daarin.

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.