Verkeersregelaar infraprojecten

Wanneer er werkzaamheden aan de infrastructuur zijn, moet het verkeer natuurlijk in goede banen worden geleid. Via JDA schakel je gemakkelijk en snel meerdere verkeersregelaars voor infrastructurele werkzaamheden in.

Verkeersregelaar infraprojecten

Wanneer er werkzaamheden aan de infrastructuur zijn, moet het verkeer natuurlijk in goede banen worden geleid. Via JDA schakel je gemakkelijk en snel meerdere verkeersregelaars voor infrastructurele werkzaamheden in. Onze verkeersregelaars voor infrastructurele werkzaamheden hebben de nodige ervaring met tal van projecten en situaties. We weten precies wat nodig is om verkeersstromen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor ons werk en onze vakmensen geldt dan ook: geen uitdaging gaan wij uit de weg. Neem dus gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We gaan graag met je in gesprek!

Verkeersregelaar infra inzetten

Wil je onze verkeersregelaars voor inzetten? Onze professionals zijn iedere dag, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag in te zetten voor verschillende soorten werkzaamheden. De verkeersregelaars voor infrastructuur zijn in heel Zuid-Nederland werkzaam. Hier regelen zij het verkeer bij wegwerkzaamheden, renovaties aan kruispunten en verkeerslichten, aanleg van leidingen of stroomvoorzieningen en andere infrastructurele werkzaamheden. Prettig in de omgang en professioneel, met oog voor potentieel gevaarlijke situaties en de kennis om deze te vermijden. Onze medewerkers zijn voor verschillende termijnen in te zetten, afhankelijk van de duur van je project. Heb je bij nader inzien meer mensen nodig? Dan zorgen wij daarvoor.

Gediplomeerd en ervaren verkeersregelaars

JDA werkt uitsluitend met gediplomeerd, en ervaren personeel. Dat betekent dat onze verkeersregelaars in het geval van infrastructurele werkzaamheden professionals zijn op het gebied van verkeer regelen en gevaarlijke situaties inschatten en voorkomen. Onze verkeersregelaars hebben hiervoor de noodzakelijke examens en aanvullende trainingen afgelegd. Zij voeren hun werk met trots uit. Daarnaast nemen wij een stukje gastheerschap op ons. Naast het regelen van verkeer helpen zij weggebruikers namelijk met richting aanwijzingen, advies en uitleg.

Professioneel betrokken

JDA maakt gebruik van eigen materieel. We hebben de beschikking over verschillende bedrijfswagens met zwaailicht, kegels, flitsers en andere soorten signaleringen. Onze mensen weten ze hoe zij moeten handelen bij infrastructurele projecten. De verkeersstromen van zowel passanten (op een N-weg of snelweg bijvoorbeeld) als bouwverkeer laten zij soepel verlopen. Ook beschikt JDA over medewerkers die in te zetten zijn als chauffeur op een botsabsorber of rijdende afzetting.

Onze diensten inzetten

Doet er zich op lange of korte termijn een infrastructurele renovatie, aanleg of reparatie voor waarbij je op een of meerdere punten mensen zoekt om het verkeer te regelen en kom je er zelf niet uit? Plan dan vandaag nog een gesprek in met JDA. Samen met jou stellen we een plan op en kijken we naar de mogelijkheden, de locatie en situatie. Zo hebben we een goede indicatie van de werkzaamheden. Neem contact op via ons telefoonnummer, e-mailadres of vul ons online contactformulier in. We horen graag van je!

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.