Parkeerbegeleiding

Verkeersregelaars inzetten voor parkeerbegeleiding is een goede manier om alle verkeersstromen van en naar je evenement, locatie of bijeenkomst in goede banen te leiden. Zodat het arriveren en vertrekken van bezoekers of gasten zo ordelijk mogelijk verloopt.

Parkeerbegeleiding

Verkeersregelaars inzetten voor parkeerbegeleiding is een goede manier om alle verkeersstromen van en naar je evenement, (bedrijfs)locatie of grootschalige bijeenkomst in goede banen te leiden. JDA levert graag meerdere verkeersregelaars die ook een stukje parkeerbegeleiding op zich nemen, zodat het arriveren en vertrekken van bezoekers of gasten zo ordelijk mogelijk verloopt. Interesse om gebruik te maken van onze service? Plan dan een afspraak met ons in. Samen kijken we naar de mogelijkheden om onze professionele verkeersregelaars in te zetten.

Verkeersregelaar parkeerbegeleiding inzetten

Om ervoor te zorgen dat het verkeer zowel op de openbare weg als op het eigen parkeerterrein blijft doorrijden, is het inschakelen van verkeersregelaars als parkeerbegeleiding een verstandige, soms verplichte keuze. Ook is het mogelijk om vooraf een afspraak te maken. Bijvoorbeeld wanneer je onze diensten wil gebruiken op vaste dagen, tijdstippen of langere periodes. Denk aan de feestmaanden, vakantieperiodes of tijdens drukke seizoenen. Onze mensen zijn gewend om dag en nacht opgeroepen te kunnen worden. Geen verkeersregelaars ingezet, maar blijkt dit tóch nodig? JDA kan binnen een uur voor voldoende verkeersregelaars zorgen die direct aan de slag gaan.

Professioneel en daadkrachtig

Onze verkeersregelaars hebben al vele bedrijven, instanties en organisaties mogen helpen bij het beheersen, controleren en sturen van verkeersstromen. Zo hebben we ervaring met woonboulevards, bedrijfsopeningen, feestgelegenheden, lokale (sport)evenementen, carnavalsoptochten en pretparken. Onze ervaren werknemers hebben allemaal een uitgebreide cursus en training gevolgd, zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, kennis en kunde. Zij beschikken over de juiste diploma’s om het verkeer te regelen op parkeergelegenheden en op de openbare weg. JDA draagt daarmee ook bij aan een stukje veiligheid, voor jouw bedrijf, locatie, je bezoekers of klanten en andere weggebruikers.

Gastheer op locatie

Wij nemen daarnaast ook een stukje gastheerschap van je over. Onze medewerkers ontvangen bezoekers en wijzen ze de weg op een nette, representatieve manier. We nemen de normen en waarden die jij als ondernemer hebt over, en maken deze tijdens het werk de onze als we bezoekers of gasten ontvangen. Daarnaast zorgen de verkeersregelaars voor heldere aanwijzingen en helpen de gasten bij het vinden van de juiste route of hun parkeerplek. Helder, duidelijk en altijd via de gemaakte afspraken. Op JDA en onze vakmensen kun je rekenen. Dag én nacht.

Plan een afspraak met ons in

Binnenkort een evenement of gelegenheid op de planning waarvoor je onze diensten goed kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Samen met jou als potentiële opdrachtgever kijken we graag naar de locatie, omgeving en belangrijke punten om op te letten. Dit helpt ons ook om het evenement en onze werkzaamheden op een later tijdstip te evalueren. Van het begin tot einde van het evenement: wij zorgen dat alles zo goed en veilig mogelijk verloopt.

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.