Verkeersspecialist

Een verkeersspecialist is nodig om verkeersplannen te tekenen, de uitvoering en plaatsing van tijdelijke verkeersmaatregelen te coördineren of een team van BRL’ers aan te sturen. Zo zorgen zij ervoor dat omleidingen en afzettingen aan de strenge regels van onder andere de Arbowet, de Wegenverkeerswet en de CROW-publicaties voldoen.

Verkeersspecialist

Als er tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst moeten worden is het natuurlijk fijn als je weet dat dit volgens de regels gedaan wordt. Via JDA schakel je nu snel een professionele medewerker in. Onze medewerkers hebben ervaring met tal van projecten en situaties als het gaat om tijdelijke verkeersmaatregelen.

Werk uit handen

Onze verkeersspecialisten nemen jou het werk uit handen. Of het nu gaat om het kort afzetten van een werkvak in verband met het plaatsen van dakkapel, of het langer afsluiten van een werkvak in verband met asfalteren. Elke klus groot of klein behandelen wij op een deskundige wijze.

Wij denken mee

Weet je nog niet goed wat je precies nodig hebt aan inzet? Dat is ook geen probleem. Onze specialisten denken met je mee en bepalen wat er nodig is om veilig en volgens de regels te werken. Wij hebben uitstekend opgeleide medewerkers die precies weten wat er nodig is voor jouw klus.

Plan een afspraak

Binnenkort een klus op de planning waarvoor je onze diensten goed kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Samen met jou als kijken we graag naar de locatie, omgeving en belangrijke punten om op te letten.

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.