Welkom op de nieuwe website van JDA

17-08-2020

Welkom op onze nieuwe website!
De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het realiseren ervan. Maar hoe is dit eigenlijk zo gekomen? 

Onze aandacht is altijd volledig bij de operationele kant van het bedrijf geweest. Daardoor bleef de website een beetje achter. Ongeveer een jaar geleden ontstond dus het idee om eens te gaan kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe website. We waren het er over eens dat we dit wilde laten ontwikkelen door een professional. Dus de zoektocht naar een marketingbureau begon. We keken vooral naar bedrijven in de buurt. Shop lokaal, zeg maar. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Janssen.nl, gevestigd in Waalwijk. Hier hadden we eigenlijk allemaal een goed gevoel bij; zij gingen het voor ons realiseren! Vele gesprekken volgden. Een verkeersregelaarsbedrijf… daar hadden ze nog geen ervaring mee.

En toen…
We hebben hen de afgelopen tijd veel verteld over ons en onze werkzaamheden. Een wereld ging er voor hen open. Vooral als je niet precies weet hoe het er in deze branche aan toe gaat. Ze vonden het super interessant. En dat is het ook! Vandaar dat we ook dag in dag uit, zowel overdag als ‘s nachts, zon of regen dit werk doen. Onze gemotiveerde medewerkers voelen dat ook zo. Daar zijn wij meer dan trots op. Janssen.nl heeft ons op hun beurt meegenomen in hún wereld. Ons uitgelegd waarom bepaalde dingen juist op díe manier gedaan moesten worden. We hebben er ontzettend veel van geleerd.

Het eindproduct
Dat brengt ons nu op dit punt. De realisatie van de nieuwe website. Mét nieuw logo, nieuwe huisstijl en professionele fotografie. Ontzettend blij zijn wij met het resultaat. De website blijft in constante ontwikkeling. Kom dus zeker regelmatig eens een kijkje nemen om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden!

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.