Werkwijze van JDA

Wanneer je gebruikt maakt van onze diensten, verzekeren wij je van goede service. Bijvoorbeeld bij calamiteiten, maar ook bij evenementen, bouwprojecten of infrastructurele werkzaamheden. Breed inzetbaar op vertrouwelijke basis.

Hoe gaan wij te werk?

JDA werkt volgens een aantal vaste stappen wanneer wij worden ingezet door een opdrachtgever, dit kun je verwachten:

  1. Vertel ons over je opdracht! Telefonisch, per e-mail, via het contactformulier op de website of  via WhatsApp. We horen er graag alles over zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.
  2. We bekijken de mogelijkheden en bevestigen onze inzet aan je. Per telefoon vaak meteen, per e-mail en het contactformulier binnen een uur. Kortom: je weet snel waar je aan toe bent.
  3. Bij wederzijds akkoord plannen wij onze medewerkers definitief in, waardoor zij meteen op de hoogte zijn van hun werkzaamheden. Efficiënt en doelmatig.
  4. Na de gewerkte dienst geven de medewerkers direct hun gewerkte uren door. Indien nodig en gewenst wordt er geëvalueerd met de opdrachtgever.
  5. Wij controleren de uren en factureren deze volgens afspraak. Zonder verrassingen.

Snel inzetbaar

Wanneer je onze verkeersregelaars en service dringend nodig hebt, kunnen wij in ons werkgebied van 100 kilometer rondom Kaatsheuvel binnen een uur aanwezig zijn. Wij opereren in Zuid-Nederland. Wil je een beroep doen op onze mensen, dan kunnen we direct aangeven of wij je opdracht wel of niet kunnen uitvoeren. Je hebt meteen duidelijkheid.

Maatwerk is belangrijk

Iedere situatie vraagt om een andere benadering. Het verkeer regelen na een verkeersongeluk, voor een grootschalige bijeenkomst, of op een bouwplaats: zomaar een paar werkzaamheden van onze verkeersregelaars. Eventueel kunnen we ook een kijkje bij de situatie nemen om een beter beeld te krijgen. En mocht er onverwacht iets wijzigen, bijvoorbeeld meer of minder benodigde verkeersregelaars, dan is het mogelijk om op korte termijn onze mensen snel terug te trekken of juist extra te leveren.

Evaluatie

Tot slot plannen we indien nodig en gewenst een evaluatie in met je. We kijken met onze medewerkers naar de verbeterpunten en bespreken samen met de opdrachtgever wat volgens plan verliep en waar enige knelpunten zaten. Ook voor een stukje nazorg kun je op JDA rekenen en wij evalueren onze werkzaamheden na iedere opdracht met onze medewerkers. Uiteindelijk is deze evaluatie er niet alleen voor ons. Wij hechten waarde aan een duurzame, vertrouwelijke band aan onze opdrachtgevers.

Vraag hier meteen je opdracht aan!

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.