Wie is Harrie?

26-03-2021

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag aan succesvol werk. In 2019 wonnen we zelfs de Participatieprijs van Baanbrekers voor onze inzet hierin. Baanbrekers is een publieke onderneming voor werk en inkomen namens de gemeenten Heusen, Loon op Zand en Waalwijk waar wij goede contacten mee hebben. Maar ook met Werkgevers Servicepunt Midden-Brabant en het UWV werken wij nauw samen. Het doel is mensen volwaardig te laten meedoen aan de maatschappij en het werkleven en zij stellen zichzelf op als arbeidsbemiddelaar tussen werkzoekende en werkgevende partijen.

Wie is Harrie?

Een tijdje geleden werden we door onze contactpersoon bij Baanbrekers benadert om een Harrie Helpt-training te volgen. Nadat wij ook even hebben nagevraagd wie die Harrie dan is, kwamen we erachter dat Harrie staat voor Hulpvaardig, Alert, Rustig, Realistisch, Instruerend en Eerlijk. Harrie dus. Harrie is de persona van de ideale collega-werknemer die begeleiding op de werkvloer geeft aan werknemers die extra ondersteuning nodig hebben.

Training

Door middel van een tweedaagse training hebben we een toolbox aangereikt gekregen om onze collega’s met extra ondersteuningsbehoefte goed te begeleiden. De volgende onderwerpen komen o.a. in de training ruimschoots aan bod:

  • Wat zijn de competenties van Harrie en hoe zet je die in de praktijk in;
  • Praktische hulpmiddelen om de begeleiding op de werkvloer vorm te geven;
  • Inzicht in de doelgroep arbeidsbeperkten;
  • Intervisies en behandelen van praktijkvoorbeelden.

De training is afgesloten met een certificaat, waardoor JDA Verkeer en Veiligheid zich nu HARRIE gecertificeerd mag noemen!

Meer weten?

Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral even contact op met Joost van de Wouw, onze Harrie! Hij helpt je graag.

 

 

Bronnen:
https://www.ikbenharrie.nl/
https://www.baanbrekers.org/wie-zijn-we/

Is er een calamiteit en heb je direct een verkeersregelaar nodig?
Wij zijn 24/7 bereikbaar: +31 (0) 416 241 200

Contact

Voor vragen en aanvragen over onze diensten staan wij je graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.